top of page

ZAROČNI PRSTANI

Iščeš edinstven zaročni prstan, ki bo resnično izstopal od ostalih? Naši zaročni prstani se ponašajo z natančno izdelavo iz kvalitetnih materialov, inovativnim dizajnom in neomejenimi možnostmi za personalizacijo. Ko izbereš naš zaročni prstan, ne izbereš samo kos nakita, temveč simbol vajine večne predanosti. V vsak dizajn vložimo svoje srce in dušo ter zagotovimo, da je vsak prstan mojstrovina.

ADRJ1.png

KRALJEVSKI ZAROČNI PRSTAN Z MOLDAVITOM

Nežen preplet rumenega zlata, ki objema lepoto zelenega moldavita. Organske oblike v kombinaciji z natančno izdelavo v obliki brezčasnega zaročnega prstana.

MINIMALISTIČEN ZAROČNI PRSTAN

Minimalističen in ekstravaganten dizajn zaročnega prstana, ki povezuje preteklost s sodobnostjo.

ZAROČNI PRSTAN PO MERI

Moderen in nenavaden zaročni prstan, ki je kljub ekstravagantnemu dizajnu prežet s pomenom ljubezni. Za vse tiste, ki iščete nekaj drugačnega.

Kako do našega zaročnega prstana?

maja_pozar_atelje (11 of 1)_edited.jpg

01

Stopi v stik z nami po telefonu, e-pošti ali družbenih omrežjih in načrtuj srečanje prek video klica ali nas obišči v našem studiu.

STOPI V STIK

02

Zaupaj nam svoje želje in potrudili se bomo, da izpolnimo tvoja pričakovanja.

POSVETOVANJE

03

Med postopkom ročne izdelave ti bomo poslali fotografije, na katerih si lahko ogledaš, kako nastaja tvoj kos. Če ti karkoli ne ustreza, lahko še spremenimo.

IZDELAVA

04

Ko bo kos dokončan, ti ga bomo poslali. Ne skrbi, je popolnoma varno. Vendar si več kot dobrodošel/la, da ga prevzameš v našem studiu.

ZAKLJUČEVANJE

Proslavi svojo ljubezen z edinstvenim zaročnim prstanom.

Adamičeva 30, 1290 Grosuplje, Slovenia
info@atelje-dr.si  /  Tel. 00386 31 603 193
bottom of page