top of page

Kos nakita ni samo predmet; je zgodba, ki se skriva v njem; to je občutek, strast v fizični obliki. Kos nakita je več kot le okras; to je spomin, ki traja večno.

Adamičeva cesta 30
1290 Grosuplje
Slovenija

ROČNO IZDELAN NAKIT PO MERI OD IDEJE DO KONČNEGA IZDELKA. 

Najbolj zaželeni prstani iz zbirke nakita Atelje DR, izdelanega izključno z ognjem in drobnim orodjem. 

IMG_1254-001.JPG

MANUELA

Takoimenovani ˝eternity˝ prstani, kot jih doživljamo mi. Sprejmite izjemno. Sprejmite edinstveno.

IMG_2017-001_edited.jpg

LINDA

Minimalističen prstan, ki je sladek in eleganten, popolnoma nosljiv v vsakdanjem življenju ali odlična izbira za večerno vzdušje.

IMG_9889-001.JPG
IMG_9858-001.JPG

PRINCESS

Kolekcija nakita z dragimi kamni, v kateri se brezčasna eleganca sreča s sodobno umetnostjo.

IMG_2073-001.JPG
IMG_1249-001.JPG

Naša vizija je izdelovati uporabno umetnost v obliki sodobnega unikatnega nakita. Z veliko mero strasti in kreativnosti se vedno znova trudimo zajeti brezčasno lepoto in domišljijo v vsak oblikovan izdelek. Skozi dovršen design in natančno rokodelstvo stremimo k premikanju meja tradicionalnih oblik, odkrivanju neznanega ter raziskovanju vsega, kar vzbudi občutek čarobnosti v nas. 

Nakit viden

vogue
hollywood.jpg
artistar_jewels.png

Lara Podvršič stremi k ustvarjanju čarobnih, ročno izdelanih kosov za nekonvencionalne ljudi. V vsakem kosu, ki ga naredi, sta brezčasna lepota in domišljija skrbno ujeti z veliko strastjo in ustvarjalnostjo.

LARA PODVRŠIČ - USTANOVITELJICA

Lara_Podvršič_atelje_Dr_jewelry

Vedno me je privlačilo področje umetnosti in obrti. Že od malega sem venomer nekaj ustvarjala in oblikovala, iz kakršnega koli materiala, ki mi je prišel pod roke. Obenem pa me je pritegnilo tudi to, kako lahko ljudje neverbalno izražamo svoje občutke in čustva, ne glede na medij izražanja – to sem raziskovala skozi glasbo in ples. Najprej sem se šolala za glasbenico, a me je pot zanesla drugam. Moj stric je bil klasičen zlatar, vendar takrat nisem imela stika z nakitom iz plemenitih kovin. Klasično zlatarno sem preuredila v unikaten zlatarski atelje, kjer sodoben unikaten nakit po meri izdelujem iz plemenitih kovin in dragih kamnov izključno ročno. Na svoji oblikovalski poti sem v ateljeju veliko raziskovala, brala in eksperimentirala s samim materialom. Spoznavala sem omejitve materiala, kako se do njega obnašati in kakšne so njegove neizkoriščene možnosti...

MNENJA STRANK

Zadovoljstvo strank nam veliko pomeni. Tukaj si lahko preberete nekaj povratnih informacij, ki smo jih prejeli od ponosnih lastnikov unikatnega nakita Atelje DR Jewelry.

IMG_2595-001.jpg

Ne morem nehati gledati svojega novega prstana. Vse je tako, kot sva se z Laro dogovorili, preden je začela ustvarjati. In prstan je v živo še lepši. 100x hvala!

Tjaša - Slovenia

KAKO NAROČITI ROČNO IZDELAN NAKIT?

maja_pozar_atelje (2 of 1)_edited.jpg

01

Stopi v stik z nami preko telefona, e-pošte ali družbenih omrežjih in načrtuj srečanje prek video klica ali nas obišči v ateljeju.

STOPI V STIK

02

Zaupaj nam tvoje želje in potrudili se bomo, da izpolnimo tvoja pričakovanja.

SVETOVANJE

03

Med postopkom ročne izdelave ti bomo poslali fotografije, na katerih si lahko ogledaš, kako nastaja tvoj kos. Če ti karkoli ne ustreza, lahko še spremenimo.

OBLIKOVANJE

04

Ko bo izdelek dokončan, ti ga bomo poslali. Ne skrbi, je popolnoma varno. Si pa več kot dobrodošel/la, da ga prevzameš v ateljeju.

ZAKLJUČEVANJE

Tukaj smo zate!

Adamičeva 30, 1290 Grosuplje, Slovenija

info@atelje-dr.si  /  Tel. 00386 31 603 193

bottom of page